BANI PANA LA SALARIU DE LA VIVA CREDIT

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Cum pot accesa un credit pana la salariu de la Viva Credit?

Situatiile neprevazute ce apar intr-o viata de om sunt nenumarate si mai ales variate. Cand ramai fara bani si trebuie sa rezolvi o problema urgenta, poti apela la un credit, pana iti vine urmatorul salariu.

Aplica online la Viva Credit

Aceasta forma de imprumut a fost inregistrata ca un credit in sine si numit "credit pana la salariu" de catre Institutia Financiara Nebancara, Viva Credit.

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

De la aceasta institutie nonbancara puteti obtine sume de bani cuprinse intre 100 si 500 de lei, pentru o perioada de 10 - 35 de zile. Aplicarea pentru un astfel de imprumut rapid se face online. Puteti aplica la orice ora din zi, in orice zi din saptamana, fara sa trebuiasca sa va deplasati la Viva Credit. Puteti primi banii rapid, in contul dumneavoastra, chiar in aceasi zi in care ati solicitat imprumutul rapid. Dobanda acestui tip de credit este fixa, iar rambursarea imprumutului rapid se face intr-o singura rata. Creditele pana la salariu de la Viva Credit par a fi cele mai rapide din piata.

 

Viva Credit
In cat timp primesc banii?

Daca ati mai luat un credit de la noi, aprobarea este IMEDIATA, iar transferul se ordona in maxim 60 de minute dupa ce termenii contractuali sunt confirmati.
Daca sunteti la primul credit, veti primi un raspuns in cateva ore, iar dupa ce creditul este aprobat, transferul banilor se ordona in maxim 60 de minute dupa ce termenii contractuali sunt confirmati.
Timpul efectiv in care banii ajung in contul dvs. poate fi influentat de durata transferului interbancar. Pentru a minimiza timpul de transfer, Viva Credit lucreaza direct cu cele mai importante institutii bancare din Romania: BCR, BRD, ING, Banc Post, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, Unicredit-Tiriac Bank.
Banii nu pot fi transferati in zilele nelucratoare, nebancare sau in afara orelor de program.

 

De ce am nevoie pentru a aplica pentru un Credit pana la salariu™?
Cerintele generale sunt:
Un venit stabil din salariu sau pensie
Sa primiti salariul sau pensia intr-un cont bancar sau pe card
Varsta peste 21 ani

 

Ce acte sunt necesare pentru a aplica pentru un Credit pana la salariu™?
Daca deja sunteti client/fost client al nostru, nu trebuie nici un act.
Pentru clientii noi, in general ne vom limita la a solicita copii in format electronic dupa urmatoarele acte:
Carte de identitate
In functie de situatie, putem solicita un extras de cont bancar complet pe ultima luna si/sau alte documente care pot dovedi bonitatea dvs.
Copiile dupa documentele de mai sus pot fi transmise rapid intr-unul din urmatoarele moduri:
o scanate sau fotografiate si transmise prin email la adresa suport@vivacredit.ro
o prin fax la numarul 021-387-3502
Nu aveti nevoie de adeverinta de venit de la servici, nici de giranti sau garantii.

 

Este nevoie sa vin la dvs. la sediu pentru a semna contractul?
Nu. Creditele noastre sunt 100% online. Nu este nevoie sa veniti la noi la sediu.

 

Ce sume pot imprumuta?
Daca esti la primul credit Viva Credit poti imprumuta maxim 500 Ron. Dupa ce ne cunoastem mai bine si relatiile noastre decurg fara incidente limita poate ajunge pana la 1.500 Ron. Sfatul nostru este sa nu imprumuti mai mult decat ai efectiv nevoie chiar daca te califici la o suma mai mare.

 

Se modifica suma de plata pe durata creditului?
Nu. Suma de plata agreata in momentul contractului nu se va modifica sub nici o forma pe durata creditului. De asemenea nici o alta conditie din contractul de credit nu se va modifica. Suntem foarte clari si trasparenti inca de la inceput.

 

Pentru a accesa un credit si a face rost de bani pana la salariu, vizitati site-ul Viva Credit.

 

NOU: Updates - Imprumuturi bani 2023 !

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies