BANI IMPRUMUT URGENT FARA GARANTII

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Cine acorda imprumuturi urgente de bani, fara garantii?

Raspunsul este simplu: Institutiile Financiare Nebancare. Aceste societati ofera credite rapide nebancare fara garantii, in regim de urgenta, sume mici de bani, cu dobanzi enorme. Evident este de inteles si faptul ca dobanzile sunt datorate si riscului la care se supun aceste societati nebancare de a-si recupera banii imprumutati clientilor. Nu de putine ori se pierd astfel de bani, iar creditele sunt cedate recuperatorilor, o categorie in dezvoltare in Romania de azi.

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

Cum poti obtine un imprumut rapid fara garantii?

Raspunsul dupa cum spuneam il gasim la Institutiile Financiare Nebancare. Acestea ofera imprumuturi rapide, fara garantii. Este adevarat ca sumele pe care le poti obtine apeland la un imprumut nebancar rapid, fara garantii sunt mici si dobanzile mari, insa, daca ai ramas fara optiuni, aceasta poate fi o solutie la problemele tale.

Printre Institutiile Financiare Nebancare care ofera imprumuturi bani fara garantii se numara Cetelem, una dintre cele mai importante societatii nonbancare din Romania.

Cetelem iti pune la dispozitie creditul de nevoi personale fara garantii.

Pentru ca tu stii cel mai bine ce proiecte ai, Cetelem a creat CNP - creditul pentru nevoi personale: un produs financiar personalizat, special creat pentru nevoile tale personale. Accesibil tuturor persoanelor fizice / persoanelor fizice autorizate (PFA) si adaptat nevoilor fiecaruia, CNP (Creditul pentru Nevoi Personale) de la Cetelem te ajuta sa-ti realizezi acum planurile, oricare ar fi ele:

CNP - credit de la Cetelem pentru amenajarea casei
CNP - credit de la Cetelem pentru vacante si planuri diverse
CNP - credit auto pentru nevoi personale de la CetelemContacteaza acum Cetelem - Date de contact

 

O alta varianta gasita de noi, de unde poti accesa un imprumut rapid fara garantii este C.A.R. (I.F.N.) VIMARO CREDIT.

Iata produsele si serviciile puse la dispozitie de C.A.R. (I.F.N.) VIMARO CREDIT.

Imprumut CLASIC - de pana la 5 ori fondul social, pana la 18 rate pentru sume sub 10.000 RON si pana la 24 rate pentru sume de peste 10.000 RON ( maxim 15.000 RON).
Imprumut URGENT - de pana la 5 ori fondul social, pana la 36 rate, fara limita maxima in functie de venitul solicitantului.
Imprumut CLASIC GARANTAT - se garanteaza cu propriul fond social- dobanda redusa cu 50 % din dobanda standard.
Imprumut SPECIAL - imprumuturi cu grad de risc ( pentru membrii cu restante la alte imprumuturi si/sau credite).
Ajutoare in caz de deces -sume de bani nerambursabile, acordate in caz de deces a titularului sau a unui membru apropiat din familie, a caror valoare difera functie de vechimea de cotizare a membrului respectiv.

NOU! Imprumutul pana la salariu

“IMPRUMUTURI PANA LA SALARIU”- Aveti nevoie de un imprumut rapid, FARA GIRANTI? C.A.R. (I.F.N.) VIMARO CREDIT va ofera “Imprumutul pana la salariu”.

Sume intre 100-500 RON. Avantaje:dobanda fixa, zero penalitati sau comisioane de rambursare anticipata,zero comisioane,fara giranti sau garantii, fara birocratie si documentatie “stufoasa”. Primiti banii in maxim 48 ore din momentul in care ne aduceti actele. Detalii: a) pe web:www.car.vimaro.ro; b) telefonic: fix: 0330 803 757 sau mobil: 0769 067 148; c) la sediul nostru: la intrare in cartierul Obcini, langa pizzeria Zara (Motovelo), Calea Obcinilor, nr 2, bloc T64. C.A.R. VIMARO CREDIT – "Un ajutor la nevoie!", "AJUTOR acum…ca e TARE BUN!".

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies