BANI IMPRUMUT pe loc

 
 
 

 

ALEGE ACUM UN IMPRUMUT RAPID!!!!!

 

 

 

 

Cine acorda bani imprumut pe loc?

Deocamdata niciuna dintre Institutiile Financiare Nebancare nu acorda imprumuturi pe loc, nici macar cardurile nebancare nu au statutul de imprumut pe loc, pana si acelea necesita o activare ce determina trecerea unei perioade de timp. Deci, pe loc poti obtine bani doar de la Casele de Amanet, unde poti merge cu un obiect de care te poti dispensa o perioada de timp si o sa primesti in schimb un procent din valoarea acelui obiect.

Ia un imprumut rapid si castiga!

[DETALII DESPRE OFERTA]

In perioada 6 februarie - 12 martie 2019, poti castiga un premiu (10 combine frigorifice, 20 de smart tv-uri si marele premiu in valoare de 20.000 de lei), daca te imprumuti de la Provident (sume intre 500 si 15.000 lei, rate fixe, fara garantii si fara giranti).

Credite pentru oricine

[ALEGE SUMA DORITA]

Trebuie sa ai peste 18 ani si minim o luna vechime in munca. Credius accepta si restantieri. Poti imprumuta pana la 40.000 de lei. Ai nevoie de buletin.

Desi printre ofertele IFN-urilor a inceput sa circule un produs financiar numit "credite instant", totusi, nu va faceti sperante ca veti obtine bani pe loc dintr-un imprumut nebancar.

 

Cerintele impuse de BNR limiteaza accesul IFN-urilor la vechile practici, de genul creditelor de consum sau creditelor cu buletinul, lasand doar o portita usor deschisa cardurilor nebancare.

 

In rest, insasi cerintele, fie ele minime, necesita o perioada de timp pentru a fi indeplinite.

 

Bani imprumut pe loc poti obtine de la rude, prieteni, cunostinte, vecini si nu in ultimul rand ilegal, de la camatar.

 

Altfel, trebuie sa va luati un interval care sa fie in jur de 24 de ore in privinta obtinerii banilor, accesand un imprumut nebancar.

 

Cele mai rapide imprumuturi puse la dispozitie de IFN sunt: creditul pana la salariu de la Viva Credit - aprobare in 24 de ore, creditul la domiciliu de la Provident - banii in 48 de ore, creditele de nevoi personale - C-net de la Cetelem -nu se stie cat dureaza, creditele direct in magazin tot de la Cetelem (ai nevoie de adeverinta de salariat - trebuie sa ai minim 3 luni vechime), etc.

 
 
 
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies