BANI IMPRUMUT pe loc

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Cine acorda bani imprumut pe loc?

Deocamdata niciuna dintre Institutiile Financiare Nebancare nu acorda imprumuturi pe loc, nici macar cardurile nebancare nu au statutul de imprumut pe loc, pana si acelea necesita o activare ce determina trecerea unei perioade de timp. Deci, pe loc poti obtine bani doar de la Casele de Amanet, unde poti merge cu un obiect de care te poti dispensa o perioada de timp si o sa primesti in schimb un procent din valoarea acelui obiect.

Promotie credit noiembrie!

[DETALII PROMOTIE]

Pana pe 29.11.2021 poti imprumuta sume intre 1000 si 3000 de lei fara comision analiza si fara comision de gestionare a creditului la domiciliu. Pentru accesare, cei de la Provident solicita sa ai peste 18 ani si venit justificabil.

 

Credit fara refuz si pentru cei rau platnici

[ALEGE OFERTA POTRIVITA]

Poti imprumuta pana la 50.000 de lei pe 5 ani de la Credius, fara limita de varsta. Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

Desi printre ofertele IFN-urilor a inceput sa circule un produs financiar numit "credite instant", totusi, nu va faceti sperante ca veti obtine bani pe loc dintr-un imprumut nebancar.

 

Cerintele impuse de BNR limiteaza accesul IFN-urilor la vechile practici, de genul creditelor de consum sau creditelor cu buletinul, lasand doar o portita usor deschisa cardurilor nebancare.

 

In rest, insasi cerintele, fie ele minime, necesita o perioada de timp pentru a fi indeplinite.

 

Bani imprumut pe loc poti obtine de la rude, prieteni, cunostinte, vecini si nu in ultimul rand ilegal, de la camatar.

 

Altfel, trebuie sa va luati un interval care sa fie in jur de 24 de ore in privinta obtinerii banilor, accesand un imprumut nebancar.

 

Cele mai rapide imprumuturi puse la dispozitie de IFN sunt: creditul pana la salariu de la Viva Credit - aprobare in 24 de ore, creditul la domiciliu de la Provident - banii in 48 de ore, creditele de nevoi personale - C-net de la Cetelem -nu se stie cat dureaza, creditele direct in magazin tot de la Cetelem (ai nevoie de adeverinta de salariat - trebuie sa ai minim 3 luni vechime), etc.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies