BANI IMPRUMUT FARA LOC DE MUNCA

 
 
 

 

ALEGE ACUM UN IMPRUMUT RAPID!!!!!

 

 

 

 

Cine acorda bani imprumut fara loc de munca? Cine acorda imprumut doar cu buletinul?

Desi pare ciudat, unii oameni se mai intreaba daca pot obtine un imprumut chiar daca nu au un loc de munca. Totusi, multi dintre cei ce vor sa afle daca vreo institutie le poate acorda imprumut fara loc de munca sunt angajati de fapt, fara carte de munca, au contract de colaborare sunt zilieri sau pur si simplu lucreaza la negru, ca nu degeaba avem noi o rata scazuta a somajului; motivul deriva din faptul ca oamenii nu-si declara disponibilitatea ei lucrand deja ilegal, fara carte de munca pentru diverse firme obscure sau mai putin obscure.

Imprumut cu 50% reducere la dobanda

[DETALII DESPRE OFERTA]

In perioada urmatoare, cei de la Provident au o promotie avantajoasa la credite. Astfel, pentru imprumuturile de 3.000, 3.500, 4.000, 4.500 si 5.000, contractate pentru 84 de saptamani, ofera comision de analiza dosar 0 si 50% reducere la dobanda.

 

Credit si pentru restantieri pe termen lung

[ALEGE SUMA DORITA]

Poti obtine un credit rapid pentru o perioada de la 20 la 60 de luni (pe termen lung). Credius accepta si persoane inscrise in BC. Ai nevoie de buletin. Trebuie sa ai peste 18 ani si minim o luna vechime in munca.

In cazul celor care au o forma de angajare, chiar daca nu sunt angajati cu carte de munca, trebuie sa aveti o copie dupa contractul de munca, indiferent de forma acestuia. In functie de conditiile de creditare si de gradul dumneavoastra de risc este posibil ca pe parcursul perioadei de creditare sa va fie solicitata si prezentarea cartii de munca.

 

Printre institutiile financiare care nu solicita carte de munca se numara: Libra Bank, Banca CR Firenze, Cetelem IFN S.A, Raiffeisen, BRD, BCR. Pentru a compara ofertele acestora puteti accesa site-ul www.credite-ifn.ro si pentru creditul de nevoi personale, numai ofertele care nu solicita cartea de munca.

 

Unele Institutii Financiare Nebancare iau in considerare la venituri si alte forme, in afara celui salarial, deci, daca puteti dovedi ca detineti un venit constant sub o forma sau alta, puteti duce dovada respectivei societati. Unele IFN-uri iau in considerare dividendele sau veniturile obtinute in afara tarii.

 

De asemenea, o alta forma de imprumut fara carte de munca este aceea a codebitorului. De exemplu, imprumuturile pentru studenti sunt oferite in codebitare cu parintii acestora, parintii fiind girantii rambursarii creditului.

 

Imprumutul doar cu buletinul nu se mai practica decand cu criza si cu cerintele impuse de BNR Institutiilor Financiare Nebancare. Totusi, o forma asemanatoare de credite cu buletinul este creditarea directa din magazin sau cardurile nebancare. Totusi, la creditele directe din magazin nu mai poti imprumuta doar cu buletinul, ai nevoie de o adeverinta de venit, in general aceasta adeverinta de venit este specifica fiecarei institutii nebancare in parte si o puteti downloada de pe site-urile acestor instiutii. Completati adeverinta de venit si o semnati la serviciul dumneavoastra sau asteptati sa va fie completata integral direct la serviciul de care apartineti dupa care mergeti in magazin si solicitati creditul asociat produsului pe care-l doriti a achizitiona.

 

NOU: Updates - Imprumuturi bani 2018 !

 
 
 
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies