Avantajele si dezavantajele imprumutului urgent online

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Un imprumut urgent online este o solutie importanta pentru cei cu venituri mici si eligibilitate redusa de a face rost de bani.

Cei ce sunt dornici sa accese un imprumut urgent online trebuie sa stie ca un astfel de produs vine cu avantajele lui, dar are totodata si dezavantaje.

Cel care spera sa obtina o suma de bani imprumut isi asuma in acest fel o responsabilitate. Dupa cum si institutia care il crediteaza are responsabilitatea de a-i oferi informatiile necesare derularii in bune conditii a contractului de credit, cu tot ce inseamna el.

Orice credit vine cu un cost al lui. In cazul in care ti se ofera un credit urgent online cu dobanda 0, trebuie sa ai grija sa rambursezi la timp banii imprumutati, altfel dobanda penalizatoare iti va oferi niste costuri usturatoare.

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

Poti plati dobanzi penalizatoare de 1,2% pe zi. Daca imprumutati o suma de 10.000 lei pentru 30 de zile cu dobanda 0, dar intarziati 30 de zile cu rambursarea, veti plati o dobanda de 120 de lei pe zi. Asta inseamna 3600 lei pentru 30 de zile. Deci, in total veti avea de rambursat nu 10.000 lei, ci 13600 lei.

In piata sunt multe oferte de credite rapide online, multe dintre ele avand conditii similare de accesare.

Avantajele imprumutului urgent online:

- rapiditatea de ontinere - aplici in 10 minute, obtii banii in cont in 2 ore. La unele IFN-uri s-ar putea sa dureze aprobarea intre 24 si 48 de ore, dar tot este rapid.

- lejeritate in accesare - conditii permisive de eligibilitate, ce se reduc de regula la varsta (genrala mai mare de 18 ani) si venituri minime nete (depinde de suma maxima pe care vrei s-o imprumuti, altfel veniturile solicitate suntre de 300 - 10000 lei).

- oferte personalizate - IFN-urile sunt flexibile in acordari, depinde foarte multe de ceea ce dorest tu, de sumele pe care vrei sa le imprumuti si perioada de accesare

- costuri fixe alcatuite din dobanda la randul ei fixa si rareori comisioane de asemenea cunoscute de la inceput

- acordarea online este cat se poate de comoda, confortabila si discreta. Completezi formularele online, trimiti actele online, semnezi contractul online, astepti confirmarea aprobarii online ori prin telefon (SMS de regula).

- poti oricand sa rambursezi, platind dobanda aferenta perioadei pe care ai retinut banii

- creditele nebancare sunt transparente, deci n-ai motive de ingrijorare din acest punct de vedere. Nu exista dobanda variabila, imprumuturile se acorda in lei - n-a probleme cu variatiile cursului valutar.

Dezavantajele imprumtului urgent online:

- costurile ridicate, uneori ametitor de mari. Va spuneam mai devreme de dobanda penalizatoare de 1,2% pe zi. De regula, aceasta este dobanda acestor credite IFN de tip rapid - 1,2% pe zi.

- penalizarile sunt mari, cat dobanda, deci, daca nu rambursezi la timp platesti aproape dublu costul creditului accesat.

- nu ai acces la sume mari de bani din ratiuni de riscuri de nerambursare, asadar daca ai un plan ce implica o suma mare de bani, nu asta este solutia.

- perioada de contractare a creditului este redusa, deci nu poti sa-ti diminuezi povara pe un interval mai mare de timp, asa cum e cazul la creditele bancare. Bine, ar fi cu atat mai scump sa ti se permita accearea pe mai multe luni, considerand ca se pastreaza aceeasi dobanda de 1,2% pe zi. Rezultatul final ar fi destul de neplacut pentru consumator.

Asadar, nu e greu sa accesezi un imprumut urgent online, conditiile de accesare sunt avantajoase dupa cum ati observat, dar ramburarea creditului te va costa destl de multe, mai ales daca iti vine ideea sa reesalonezi, ori sa nu platesti la timp. Exista si posibilitatea sa accesezi o refinantare, in caz de nevoie. S-ar putea sa fie mai avantajoasa o refinantare decat o reesalonare la acelasi IFN.

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies