APLICA ACUM PENTRU UN IMPRUMUT RAPID!

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Daca ati ramas in pana de bani, puteti sa solicitati imediat un imprumut!

Va oferim patru posibilitati de a accesa un imprumut de bani in mod rapid, simplu, fara batai de cap.

Nu mai sta pe ganduri si alege acum creditul bancar ori imprumutul nebancar cel mai potrivit pentru nevoile tale imediate!

Oferte online de imprumut - oferta de credite rapide

 

Cum puteti sa alegeti din cele patru tipuri de imprumuturi?

In primul rand trebuie sa va analizati problemele pe care le aveti, sa stiti exact ce suma de bani doriti sa imprumutati, ce venituri aveti, ce alte rate mai aveti de plata, cat va permiteti sa va indatorati pentru viitor, cat de rapid doriti sa faceti rost de bani, cum vreti sa platiti ratele, cum doriti sa primiti banii imprumutati, cat de discret doriti sa fie imprumut, cat de lejer, etc. Acestea sunt doar cateva din detaliile pe care dumneavoastra trebuie sa le cunoasteti inainte de alege unul din cele patru tipuri de imprumuturi.

 

Noi va explicam in continuare care sunt caracteristicile fiecaruia in parte.

 

1. CASHEXPRES. Aceasta este o forma de imprumuta acordata de Ralfi IFN, institutie nebancara afiliata Garanti Credite de Consum (deci unei banci cunoscute).

Accesand acest tip de imprumut rapid nebancar, puteti avea acces la 3 tipuri de imprumuturi, astfel:

 

- creditul comod - puteti imprumuta sume de bani cuprinse intre 1.000 si 30.000 de lei. Dobanda anuala efectiva a acestui imprumut este de 37,79%. Pentru a-l accesa trebuie sa aveti o varsta cuprinsa intre 21 si 69 de ani, un venit minim de 700 de lei ca si angajat ori de 600 de lei ca pensionar.

- creditul prietenos - prin acest credit puteti face rost de sume cuprinse intre 20.001 si 100.000 de lei, la o dobanda anuala efectiva de 20,08% (adica costul total al imprumutului ce inseumeaza donada plus comisioanele). Pentru acest tip de imprumut trebuie sa aveti o varsta cuprinsa intre 27 si 69 de ani si un venit minim acceptat de 1.500 de lei.

- creditul generos - un imprumut ce va poate oferi sume de bani cuprinse intre 50.001 si 100.000 lei, la o dobanda anuala efectiva de 15,89%. Pentru a-l accesa trebuie sa aveti o varsta cuprinsa intre 27 si 67 de ani si un venit minim acceptat de 2.000 lei.

Pentru toate cele trei forme de imprumuturi trebuie sa aveti minim 6 luni la ultimul angajator si o vechime totala in munca de minim 18 luni.

 

2. OTP Bank. OTP a lansat de curand un credit rapid bancar, cu ocazia impinirii a 10 ani de activitate pe piata romaneasca.

Actele necesare pentru creditul bancar rapid de la OTP Bank: act de identitate, adeverinta de venit, mentiune adeverinta de venit (le gasiti pe site-ul OTP Bank), ultima factura de utilitati, documente justificative privind veniturile incasate (daca este cazul de a aduce alte venituri in calcul in afara celor salariale).

Exemple de calcul:

- pentru un credit minim de 630 lei, pentru o perioada de 6 luni, vei avea o rata lunara de 109 lei, cu un DAE de 11,33%;

- pentru o suma de 1000 de lei, luata pentru 6 luni, rata lunara este de 172 lei, DAE fiind neschimbata;

- pentru un credit de 2000 de lei, pentru 12 luni, rata lunara este de 177 lei, la acelasi DAE (11,33%);

- pentru un credit de 5000 de lei, pentru 12 luni, rata lunara este de 444 lei, DAE patrandu-se la 11,33%;

- pentru un credit de 66.000 lei (maximul sumei pe care o poti imprumuta), luat pe o perioada de 60 luni (5 ani), rata lunara este de 1460 lei, DAE patrandu-se la 11,33%.

 

3. CARDAVANTAJ. Creditul rapid bancar pus la dispozitie de Credit Europe Bank este unul tot mai folosit, in special pentru achizitiile in rate din magazine, chiar si din cele online. Multitudinea de parteneri ce utilizeaza CardAvantaj pentru a-si vinde produsele in rate sunt in continua crestere.

Pentru a accesa un astfel de card de credit aveti nevoie de un venit minim lunar de 601 lei.

Dobanda pentru CardAvantaj este de 2,33% pe luna pentru retragerile de numerar de la orice bancomat, precum si pentru tranzactiile comerciale efectuate, atat in sistemul de rate cat si direct de la comercianti.

Pentru a obtine un CardAvantaj aveti nevoie de:

- adeverinta de venit
- declaratie privind veniturile din salarii

 

NOU: Updates - Imprumuturi bani 2023 !

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies