Am nevoie urgent de bani azi sau maine

 
 
 

 

ALEGE ACUM UN IMPRUMUT RAPID!!!!!

 

 

 

 

Care sunt posibilitatile sa imprumut rapid o suma de bani, azi sau cel tarziu maine?

Am nevoie urgent de bani azi sau maine - o doleanta ce apartine multora dintre clientii ce cauta o forma sau alta de credite nebancare.

Caci, da, sunt multi oameni care incearca sa gaseasca printre ofertele IFN-urilor surse rapide de bani, de pe o zi pe alta, ori chiar in aceeasi zi.

Sunt unele IFN-uri care te imprumuta chiar in aceeasi zi. Unele afirma ca acorda banii in doua ore de la accesare.

Ia un imprumut rapid si castiga!

[DETALII DESPRE OFERTA]

In perioada 6 februarie - 12 martie 2019, poti castiga un premiu (10 combine frigorifice, 20 de smart tv-uri si marele premiu in valoare de 20.000 de lei), daca te imprumuti de la Provident (sume intre 500 si 15.000 lei, rate fixe, fara garantii si fara giranti).

Credite pentru oricine

[ALEGE SUMA DORITA]

Trebuie sa ai peste 18 ani si minim o luna vechime in munca. Credius accepta si restantieri. Poti imprumuta pana la 40.000 de lei. Ai nevoie de buletin.

In spatele acestor cerinte care se refera indeosebi la timp, stau insa si alte doleante ale clientilor. Spre exemplu, o parte buna dintre ei sunt restantieri, inscrisi cu scoring negativ in Biroul de Credit. Pentru ca sunt multe IFN care resping clientii rau-platnici, acestia se indreapta spre microcredite, stiind ca unele produse de acest gen sunt accesibile si restantierilor.

Oamenii cauta tot felul de forme de creditare, care mai de care mai ingenioasa: Credite fara acte, fara carte de munca, fara cont bancar, fara vechime in munca, fara verificare in BC, fara verificare CRB, etc.

Cei care au cu adevarat nevoie urgenta de bani, azi sau maine, dar care pot indeplini si niste conditii de eligibilitate mai restrictive, trebuie sa stie ca pot apela inclusiv a banci. Bancile si-au diminuat foarte mult timpii de acordare in ultimii ani, de cand au renuntat la a mai solicita adeverinta de venit. Stiti, probabil, ca celebra adeverinta de venit a fost inlocuita de banci pentru a verifica bonitatea clientului, cu un acord de verificare a bazei de date ANAF. Evident, chiar si fara adeverinta de venit, clientul tot trebuie sa aiba un venit taxabil, inregistrat la ANAF, pentru a putea sa se imprumute la banca.

Revenind la ofertele de imprumuturi urgente intr-un timp foarte scurt, adica sub 24 de ore, trebuie sa stiti ca, aceste produse fiind niste produse riscante pentru societatile ce le acorda, costa destul de mult. Practic, riscurile asumate de IFN la acordarea lor sunt acoperite cu dobanzile mari.

Printre cele mai cunoscute IFN, ce acorda credite rapide, accesibile si clientilor cu o eligibilitate precara, amintim aici: Viva Credit, CreditFix, ExtraSimplu, Zaplo, etc.

 
 
 
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies