Am nevoie urgent de bani azi sau maine

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Care sunt posibilitatile sa imprumut rapid o suma de bani, azi sau cel tarziu maine?

Am nevoie urgent de bani azi sau maine - o doleanta ce apartine multora dintre clientii ce cauta o forma sau alta de credite nebancare.

Caci, da, sunt multi oameni care incearca sa gaseasca printre ofertele IFN-urilor surse rapide de bani, de pe o zi pe alta, ori chiar in aceeasi zi.

Sunt unele IFN-uri care te imprumuta chiar in aceeasi zi. Unele afirma ca acorda banii in doua ore de la accesare.

Imprumut rapid online cu rate fixe

[DETALII DESPRE OFERTA]

Poti accesa de la Provident un imprumut intre 500 si 15.000 lei, cu rambursare in rate lunare ori saptamanale. Fara giranti si fara garantii. Acte necesare: buletin si dovada venit (venit minim 300 lei pe luna).

Credit nebancar pe termen lung

[DETALII DESPRE OFERTA]

Poti imprumuta sume mari de la Credius, de pana la 40.000 lei, pe perioade de la 20 la 60 de luni. Fara adeverinta de venit. Varsta minima: 18 ani.

In spatele acestor cerinte care se refera indeosebi la timp, stau insa si alte doleante ale clientilor. Spre exemplu, o parte buna dintre ei sunt restantieri, inscrisi cu scoring negativ in Biroul de Credit. Pentru ca sunt multe IFN care resping clientii rau-platnici, acestia se indreapta spre microcredite, stiind ca unele produse de acest gen sunt accesibile si restantierilor.

Oamenii cauta tot felul de forme de creditare, care mai de care mai ingenioasa: Credite fara acte, fara carte de munca, fara cont bancar, fara vechime in munca, fara verificare in BC, fara verificare CRB, etc.

Cei care au cu adevarat nevoie urgenta de bani, azi sau maine, dar care pot indeplini si niste conditii de eligibilitate mai restrictive, trebuie sa stie ca pot apela inclusiv a banci. Bancile si-au diminuat foarte mult timpii de acordare in ultimii ani, de cand au renuntat la a mai solicita adeverinta de venit. Stiti, probabil, ca celebra adeverinta de venit a fost inlocuita de banci pentru a verifica bonitatea clientului, cu un acord de verificare a bazei de date ANAF. Evident, chiar si fara adeverinta de venit, clientul tot trebuie sa aiba un venit taxabil, inregistrat la ANAF, pentru a putea sa se imprumute la banca.

Revenind la ofertele de imprumuturi urgente intr-un timp foarte scurt, adica sub 24 de ore, trebuie sa stiti ca, aceste produse fiind niste produse riscante pentru societatile ce le acorda, costa destul de mult. Practic, riscurile asumate de IFN la acordarea lor sunt acoperite cu dobanzile mari.

Printre cele mai cunoscute IFN, ce acorda credite rapide, accesibile si clientilor cu o eligibilitate precara, amintim aici: Viva Credit, CreditFix, ExtraSimplu, Zaplo, etc.

 
 
 
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies