De toate desprte bani

Altele, despre bani?

In site-ul acesta am incercat sa acoperim o arie vasta de subiecte mai rar tratate, mai putin abordate. Pe langa probabil clasicele subiecte depre imprumuturile nebancare sau credite rapide, mai sunt si alte modalitati de a face rost de bani, uneori chiar mai repede si mai ieftin.

Pe de o parte, poate aveti prin lazi sau in pod lucruri de pe vremea bunicii, care nu inseamna nimic pentru voi, dar pe care un anticar sau un colectionar ar putea da foarte multi bani

Sau poate ca nu v-ar fi atat de teama sa mergeti la o casa de amanet, daca ati stii ca acestea au activitatea reglementata prin lege, cu registru de evidenta si totul, ca si IFN-urile

Mai sunt si alte modalitati de a face rost de bani repede? Urmati sectiunea aceasta, si veti putea afla multe lucruri interesante. Fiecare pagina de mai jos prezinta cate o modalitate de a incerca sa faceti rost de bani, mai repede sau mai incet, mai ieftin sau mai putin, dar cu certitudine: legal, corect si in siguranta.

 

CUMPARATURI ONLINE - Cumparaturi confortabile online de acasa

Este simplu in zilele noastre sa cumperi online de acasa, platind comod cu cardul.

In aceasta perioada cumparaturile online au explodat pur si simplu, oamenii preferand aceasta modalitate de efectuare a achizitiilor necesare.

 

AFACERI - Cum fac bani din afaceri?

Afacerile incep la limita legii si se desfasoara tot acolo - sloganul "sa faci bani din piatra seaca" fiind mai vechi decat putem noi banui.

Afacerile iti pot crea un destin, iti pot aduce bani, insa nu-ti pot da si liniste. Unii n-au nevoie de linistea saraciei, vor doar sa auda zornaitul banilor in buzunarele neincapatoare, altii insa, se multumesc cu un corn cu lapte venit de la UE. Pana la urma, vorba care spune "banii nu aduc fericire" se contunua de cele mai multe ori cu unul din cele doua raspunsuri clasice: fie "dar cu siguranta nici lipsa lor n-o aduce" (dat de cei care nu au bani) sau "dar cu siguranta o pot intretine" dat de cei care au.

 

ANTICHITATI - Cum poti sa faci bani din antichitati?

Prin "antichitati", in linia acestui site, se intelege mai repede un obiect vechi, de colectie, cu o anumita valoare si alte caracteristici unice. Cel mai adesea sunt cumparate de la magazinele de antichitati sau pot fi mostenite din familie.

Pentru cei care isi fac timp sa se intereseze cum trebuie, pentru a nu se la sa pacaliti prea usor, pot reprezenta o foarte buna sursa de bani. Ca e vorba de o medalie veche gasita in podul casei batranesti, ascunsa o data cu venirea comunistilor la putere, sau de o canapea un pic jerpelita din studioul unde picta unchiul... orice poate fi ceva de valoare.

 

BANI ONLINE DIN JOCURI - Poti obtine bani online din jocuri?

In domeniul aproape infinit al mediului online, metodele de a face bani sunt din ce in ce mai ingenioase, aproape proportional cu cresterea numarului de utilizatori de internet. In momentul in care s-a constatat ca timpul petrecut pe internet poate fi si util - in mod direct bansesc, nu numai placut, lucrurile au luat amploare.

 

BANI RAPID ONLINE - Cum fac rost de bani online?

Pentru a face rost de bani online rapid ai la dispozitie mai multe variante, unele dintre ele te pot ajuta intr-o situatie dificila, altele cer mai mult timp. Evident, fiecare stie de ce are nevoie si ce poate face pentru a obtine bani, insa, nu este rau uneori sa primesti niste indicatii si sa ai la indemana niste variante posibile. Ce putem noi face este sa-ti indicam niste cai pentru a face rost de bani online.

 

BANI RAPID PE NET- Cum poti sa faci rost de bani rapid pe internet?

Raspunsul la aceasta intrebare este unul multiplu: in primul rand, poti face rost de bani pe internet, imprumutandu-te, fie la IFN, fie la banci; in al doilea rand, poti face rost de bani pe internet accesand diverse site-uri ce se ocupa cu castiguri mici dar sigure in online; poti face rost de bani pe internet construind site-uri si inscriindu-te intr-un program de publicitate saud e afiliere; poti face bani pe internet vanzand diverse obiecte (sunt deja doua mari site-uri de vanzari online, ce-ti pot permite aceasta activitate - ocazii.ro si tocmai.ro), etc.

 

BANI - Afla totul despre bani! Cum fac rost de iei? Cum ii cheltui? Cum ii pretuiesc?

Dupa unii sceptici a face rost de o suma mare de bani, printr-un castig mare la loterie sau o mostenire subita sau alt mijloc prin care ti-a parvenit o suma mare de bani, reprezinta o cale spre pierzanie. Explicatia pentru aceasta teorie vine dintr-un echilibru al vietii, echilibru ce simbolizeaza ca suntem egali in bine si in rau, in fericire si in nefericire. ca orice bine este bun in balanta cu un rau si orice intamplare fericita este echilibrata de o alta nefericita. Pe acest principiu, nu exista un om mai fericit decat altul. Astfel, a obtine o suma mare de bani, simbolizand un eveniment fericit, reprezinta calea spre o nefericire sigura, pe alte planuri.

 

CASE DE AMANET - Ce stim despre Casele de Amanet?

Odata cu criza s-au inmultit, cum era de asteptat, si casele de amanet.

Casele de amanet au ramas printre putinele posibilitati stabile ale romanilor de a face rost de bani. Daca bancile si-au ingreunat posibilitatile de acordare a creditelor, iar Institutiile Financiare Nebancare au ramas fara creditele de consum din marile magazine, casele de amanet au prosperat si prospera, mai ales pe timp de criza. Marii bogati de dinainte, isi plimba acum pe la casele de amanet bunurile de valoare, iar saracii, isi duc ce le-a mai ramas prin casa, sa-si plateasca paine pentru ziua de maine.

 

CE FACI CAND NU MAI AI BANI? - Ce faci cand ai nevoie de bani? Faci de toate! Acesta e raspunsul!

Daca stai sa te gandesti la moduri simple de a face bani sau la orice mijloc iti trece prin cap, potential aducator de bani, imaginatia este nelimitata si poate sa-ti aduca castiguri, cum de altef te poate duce si la pierzanie. Unii dintre noi au tot felul de idei nastrusnice pentru a castiga un ban in plus sau pentru a castiga si punct.

Cand nu mai ai bani, poti apela la prima varianta sanatoasa si anume, sa-ti schimbi setvicliu sau sa iti mai iei unul, pe langa cel de baza. Apoi, mai e si varianta sa faci rost de bani pentru un interval scurt de timp, stiind ca intr-un fel o sa-ti mearga mai bine peste o vreme.

IMPRUMUT BANCAR - Ce mai stim despre imprumuturile bancare?

Imprumuturile bancare au intrat intr-un con de umbra odata cu criza economica, bancile sustinandu-si activitatea din imprumuturea guvernului si din recolta din anii 2006-2008. Desi au suferit pierderi mari, acestea nu le-a afectat profiturile, cel putin prin prisma celor sustinute oficial, pentru ca sunt multe gauri negre in ceea ce comuminica bancile catre publicul larg.

 

IMPRUMUT CAR - Imprumuturile de la casele de ajutor reciproc (C.A.R.)

Ne sunt foarte bine cunoscutele CAR-urile de unde luam bani imprumut si inainte de 1989, ba chiar, in absolut acelasi mod, si mult ani dupa. CAR-urile de astazi reprezunta in linii mari cam acelasi lucru, doar ca acum sunt reglementate strict si verificate conform legii, ca entitati de tip IFN.

 

MAGAZINE ANTICHITATI BUCURESTI - Prin magazinele de antichitati din Bucuresti

Pare ca sunt peste tot, dar nu mai este asa. In ele, pare ca poti gasi orice. Dar nici asta nu mai este chiar asa. Trebuie sa fii atent unde te duci, ce cauti...

 

TRANSFER BANI RAPID - Cum pot transfera rapid niste bani? Cum pot trimite niste bani rapid?

Cel mai rapid mod de a transfera o suma de bani este serviciul Western Union (poti trimite banii rapid, oriunde in lume).

Pe langa acest serviciu de transfer exista si alte modalitati de a transfera bani, nu la fel de rapid, insa, mai ieftine. Astfel, printre posibilitatile de a trimite bani se numar: serviciile de transfer bancare, serviciile postale, etc.

 

Cetelem in magazinele Flanco - Cetelem si Flanco lanseaza un spot TV, cu o oferta de creditare direct din magazin

Se pare ca Flanco urmeaza sa scoata pe piata un nou produs de creditare impreuna cu Cetelem, faptul va fi facut public prin intermediul unui spot TV: "Creditul Cetelem. Simplu si rapid in orice magazin Flanco"

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies