AFACERI

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Cum fac bani din afaceri?

Sloganul "sa faci bani din piatra seaca" a fost adoptat de multi romani care au reusit sa faca bani din aproape nimic, ca sa ne exprimam frumos.

Afacerile incep, in marea lor majoritate, la limita legii si se desfasoara tot acolo, dar mai aproape de impartasania cu bani decat de cearta cu legea.

Afacerile iti pot crea un destin, iti pot aduce bani, insa, nu-ti pot da si liniste. Unii n-au nevoie de linistea saraciei, vor doar sa auda zornaitul banilor in buzunarele neincapatoare, altii insa, se multumesc cu un corn cu lapte venit de la UE.

Imprumut rapid online pentru oricine

[DETALII DESPRE OFERTA]

Poti imprumuta pana la 10.000 lei (1.400 la prima accesare). Panii ii primesti in contul bancar, daca n-ai cont bancar, ii poti ridica de la o banca indicata de Ferratum.

Credit de nevoi (si pentru restantieri)

[DETALII DESPRE OFERTA]

Poti imprumuta sume mari de la Credius, de pana la 40.000 lei, pe perioade de la 20 la 60 de luni. Fara adeverinta de venit. Varsta minima: 18 ani.

Afacerile in Romania sunt bani obtinuti in marea lor majoritate din trocuri politice sau mai putin politice, cu statul roman. Statul pare a fi cel mai mare afacerist din Romania si totodata si cel mai prost administrator al propriei afaceri. Si, vorba aia, cum afacerile statului merge prost, ale noastre se balangane intr-o continua deplasare de azi pe maine.

 

Sa fi om de afaceri in Romania ai nevoie de mai mult noroc si cunostinte politice decat de bani. Norocul ca sa te scape de procurori, iar cunostintele politice, ca sa balanseze norocul. Oricum, una peste alta, afacerile de succes din Romania nu apartin romanilor decat intamplator.

 

Cum sa apartina romanilor? Pai, nu realizati ca la revolutie, cel mai tanar neindoctrinat avea 3-4 ani. astazi are 26 - 27 si-si petrece timpul prin vreun club de fite din Dorobanti sau Mamaia sau sta inchis in casa jucand jocuri online in retea si urland la maica-sa ca i-a incalzit prea tare ciorba.

 

Cine dracu ne-a invatat pe noi despre afaceri? Seful de santier, ori brigaderul silvic care fura cot la cot cu "marii afeceristi" cu lemn, de exemplu, din Romania.

 

Eu nu stiu sa existe in zona statului roman o licitatie cinstita. Cum mama naibi sa reziste o afacere in conditiile in care n-ai absolut nicio varianta de supravietuire. Marile corporatii au invatat lectia in 20 de ani de fluturare printre orfanii din Romania, insa, noi nu invatam nimic niciodata. Dar, ramanem cu plansul. Stim sa plangem si sa ne consideram afaceristi, daca am reusit sa vindem iphonul ca sa ne achizitionam ultima versiune a respectivului gadget.

 

Suntem un popor lesinat si fara spirit intreprinzator. Iar ce exista ca aripa tanara este masacrata de licitatiile aranjate si de tot soiul de gaselnite balcanice, ce umplu pana la refuz lumea bussines-ului din Romania.

 

Astia suntem! Ne intitulam afaceristi, insa, ne prefacem ca mancam friptura, pentru ca ne miroase gura a usturoi, in loc sa recunoastem cinstit ca am mancat un catel de usturoi pe fuga, ca sa nu mirosim a tuica batrana.

 
 
 
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies