Accesul la un imprumut Provident

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Care sunt cerintele si actele solicitate de Provident pentru acordarea unui imprumut urgent?

Indiferent de motivul care te indeamna catre apelarea la un imprumut Provident, fie ca il folosesti pentru educatie, sanatate, vacanta, amenajarea locuintei, eveniment in familie sau altele, poti sa o faci doar daca ai toate actele necesare solicitate de IFN si daca indeplinesti toate conditiile impuse.

Pentru ca de multe ori am fost intrebati care sunt actele necesare solicitate de Provident pentru accesarea unui imprumut, ne-am gandit sa clarificam un pic lucrurile si sa va explicam pe indelete ce este de facut.

Pentru ca informatiile pe care vi le oferim sa fie intru totul de acord cu societatea nebancara Provident, va indrumam sa cititi si informatiile publicate pe platforma online a IFN-ului.

Imprumut promotional de toamna

[DETALII IMPRUMUT]

Ai la indemana sume intre 1.000 si 5.000 de lei cu rate fixe, incepand de la 21 lei saptamanal. Promotie valabila pana in data de 2.10.2023. Provident acorda credite celor de peste 18 ani, cu venit minim de cel putin 300 lei lunar.

 

Credit mare si pentru cei cu istoric negativ

[ALEGE SUMA]

Poti imprumuta pana la 50200 de lei pe 5 ani de la Credius, daca ai peste 18 ani . Aprobare rapida, banii pe card in 5 minute!

Iata care sunt actele necesare accesarii unui imprumut Provident:

- act de identitate: act ce va certifica faptul ca detii cetatenia romana si ai un domiciliu stabil intr-unul din orasele in care activeaza Provident;
- dovada unui venit: fluturas de salariu sau cupon de pensie;

 

Retineti insa, ca pe langa aceste acte necesare, pentru a spera la un imprumut Provident, trebuie sa mai indepliniti si alte conditii:

- sa ai un venit minim de 300 lei;
- sa ai o varsta minim de 18 ani.

Retineti ca in mod deosebit Provident pune accentul pe existenta unui venit. Daca nu treceti de evaluarea veniturilor realizata de coonsultantii Providnet, nu veti obtine imprumutul. Evaluarea veniturilor se face la domiciliu clientului.

De retinut este o informati pretioasa de la Provident, anume ca, in urma analizei de bonitate, multi clienti sunt respinsi, iar valoarea medie a imprumuturilor acordate se invarte in jurul valorii de 1.550 lei, desi, valoarea maxima pentru primul imprumut nebancar de la Provident poate ajunge la 3500 lei. Acest fapt se datoreaza exclusiv bonitatii clientilor, iar pe masura ce clientul isi demonostreaza capacitatea de plata, poate apela si la imprumuturi mai mari, pe perioade mai lungi de timo.

Chiar daca Provident acorda imprumuturi si persoanelor needucate finnciar, IFN-ul are tot interesul ca acesti clienti sa-si cunoaste drepturile si obligatiile ce le revin. Din ce am observat noi, platforma online Provident este una din cele mai bine puse la punct, oferind informatii foarte clare si precise. Exista pe site-ul Provident, tot felul de rubrici, care te pot ajuta sa te informezi in prealabil, inainte de a solicita un imprumut. Fiind informatii foarte clare, dupa parerea mea, ele pot fi citite si intelese chiar si de o persoana care nu are o educatie financiara.

Si daca nu stiati inca despre faptul ca suma maxima ce poate fi imprumutata de la Provident a urcat pana la 15.000 de lei, va mai spunem o noutate. Pe masura ce creste aceasta suma, dobanda scade binisor.

 

 
 
oferta.oceancredit.ro%20
 
GDRP | Termeni și condiții
Privacy | Cookies