Accesul la un imprumut Provident

 
 
 

 

APLICA ONLINE!

 

 

 

 

Care sunt cerintele si actele solicitate de Provident pentru acordarea unui imprumut urgent?

Indiferent de motivul care te indeamna catre apelarea la un imprumut Provident, fie ca il folosesti pentru educatie, sanatate, vacanta, amenajarea locuintei, eveniment in familie sau altele, poti sa o faci doar daca ai toate actele necesare solicitate de IFN si daca indeplinesti toate conditiile impuse.

Provident - APLICA PENTRU UN IMPRUMUT ONLINE

Pentru ca de multe ori am fost intrebati care sunt actele necesare solicitate de Provident pentru accesarea unui imprumut, ne-am gandit sa clarificam un pic lucrurile si sa va explicam pe indelete ce este de facut.

Pentru ca informatiile pe care vi le oferim sa fie intru totul de acord cu societatea nebancara Provident, va indrumam sa cititi si informatiile publicate pe platforma online a IFN-ului.

Imprumut rapid online cu rate fixe

[DETALII DESPRE OFERTA]

Poti accesa de la Provident un imprumut intre 500 si 15.000 lei, cu rambursare in rate lunare ori saptamanale. Fara giranti si fara garantii. Acte necesare: buletin si dovada venit (venit minim 300 lei pe luna).

Credit nebancar pe termen lung

[DETALII DESPRE OFERTA]

Poti imprumuta sume mari de la Credius, de pana la 40.000 lei, pe perioade de la 20 la 60 de luni. Fara adeverinta de venit. Varsta minima: 18 ani.

Iata care sunt actele necesare accesarii unui imprumut Provident:

- act de identitate: act ce va certifica faptul ca detii cetatenia romana si ai un domiciliu stabil intr-unul din orasele in care activeaza Provident;
- dovada unui venit: fluturas de salariu sau cupon de pensie;
- daca optezi pentru primirea banilor intr-un cont bancar, ai nevoie si de acest cont deschis la una din bancile din Romania.

 

Provident

Retineti insa, ca pe langa aceste acte necesare, pentru a spera la un imprumut Provident, trebuie sa mai indepliniti si alte conditii:

- sa ai un venit minim de 300 lei;
- sa ai o varsta minim de 18 ani.

Retineti ca in mod deosebit Provident pune accentul pe existenta unui venit. Daca nu treceti de evaluarea veniturilor realizata de coonsultantii Providnet, nu veti obtine imprumutul. Evaluarea veniturilor se face la domiciliu clientului, indiferent daca clientul opteaza pentru un imprumut prin transfer bancar ori doreste sa fie gestionat la domiciliu.

De retinut este o informati pretioasa de la Provident, anume ca, in urma analizei de bonitate, multi clienti sunt respinsi, iar valoarea medie a imprumuturilor acordate se invarte in jurul valorii de 1.550 lei, desi, valoarea maxima pentru primul imprumut nebancar de la Provident poate ajunge la 3500 lei. Acest fapt se datoreaza exclusiv bonitatii clientilor, iar pe masura ce clientul isi demonostreaza capacitatea de plata, poate apela si la imprumuturi mai mari, pe perioade mai lungi de timo.

Chiar daca Provident acorda imprumuturi si persoanelor needucate finnciar, IFN-ul are tot interesul ca acesti clienti sa-si cunoaste drepturile si obligatiile ce le revin. Din ce am observat noi, platforma online Provident este una din cele mai bine puse la punct, oferind informatii foarte clare si precise. Exista pe site-ul Provident, tot felul de rubrici, care te pot ajuta sa te informezi in prealabil, inainte de a solicita un imprumut. Fiind informatii foarte clare, dupa parerea mea, ele pot fi citite si intelese chiar si de o persoana care nu are o educatie financiara.

Mai nou aveti si un imprumut Provident extra scurt, un nou produs financiar aflat in portofoliul IFN-ului, usor de luat si rapid de achitat. Acest imprmut extra scurt este destinat unor cheltuieli neprevazute. Noul imprumut Provident poate fi primit extrem de rapid si returnat pe termen scurt.

El are doua variante:

- imprumut de 600 lei, pe o perioada de 12 saptamani, caz in care rambursare are loc saptamanal, in decursul celor 12 saptamani;
- imprumut de 800 de lei, pe o perioada de 14 saptamani, cu rambursare saptamanala.

La acest imprumut extra scurt, banii ii obtii in mana in 48 de ore de la accesare, cu serviciul de gestionare la domiciliu. Pentru accesare, actele necesare sunt doua: dovada de venit si actul de identitate. Pentru a solicita acest imprumut Provident, nu ai nevoie nici de giranti si nici de garantii.

Iata cum poti accesa un imprumut Provident extra scurt

Costuri asociate:

- pentru imprumutul de 600 de lei, rata saptamanala este de 63 de lei - numarul de plati fisaptamanale fiind de 12;
- pentru imprumutul de 800 de lei, rata saptamanala este de 74 de lei - numarul de plati saptamanale este de 14.

Va mai informam ca de acum puteti imprumuta de la Provident sume de pana la 10.000 de lei, iar pentru sumele mai mari de 6000 de lei, ratele se ramburseaza lunar.

Si daca nu stiati inca despre faptul ca suma maxima ce poate fi imprumutata de la Provident a urcat pana la 10.000 de lei, va mai spunem o noutate. Pe masura ce creste aceasta suma, dobanda scade binisor. Spre exemplu, pentru un imprumut maxim de 10.000 de lei, contractat pe o perioada de 18 luni, rata lunara ajunge la 737 lei pe lunara, iar costul total al imprumutului este de 3.263 lei. Asadar, la finalul celor 18 luni, veti plati in total suma de 13.263 lei.

Iata cum poti accesa un imprumut de cu o valoare mare de la Provident.

 
 
 
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies